Acadmia refor escolar que ofereix atenci personalitzada a alumnes de preescolar, primria, ESO i batxillerat.

Treballem amb classes individuals i/o amb grups reduts de mxim 4 alumnes, mitjanant un pla de treball adaptat a les necessitats i nivell de cada persona.

Preescolar ( a partir de P4).

Lectoescriptura bsica (lletra de pal i lletra lligada) , matemtiques ( els nombres, operacions bsiques i clculmental) i angls (speaking) per als ms petits!

Primria.

Fem refor escolar d’assignatures concretes i/o refor general, en funci de les necessitats de l’alumne, amb especial mfasi en la lectoescriptura, la comprensi lectora i el clcul.
La nostra metodologia es basa en un Pla de Treball Individualitzat, on es defineix qu treballarem i com. L’objectiu ser doble: superar amb xit el curs acadmic i adquirir hbits d’estudi, motivant l’alumne i oferint les pautes necessries per aprendre a organitzar-se de manera efectiva.

ESO.

Reforcem les matries on l’alumne presenta ms dificultats i/o fem refor general de tot el curs.
A travs del Pla de Treball Individualitzat, ajudem a l’alumne a que aprengui a estudiar, a organitzar-se i ser autnom. La reeducaci dels hbits de treball, amb el recolzament de les tcniques d’estudi, seran la clau de l’xit.

 

Batxillerat.

Oferim refor general o d’assignatures concretes, per alumnes de primer i segon de batxillerat, en tos els mbits: cientfic, tecnolgic i humanstic.

En aquest nivell implantarem hbits de treball orientats no noms a superar el batxillerat, sin tamb a futurs estudis, ja siguin universitaris o de cicles formatius.

Orientem el Treball de Recerca (TDR) i,aquells alumnes que ho desitgin, podran realitzar classes intensives per preparar les PAU.

Selectivitat

Classes per a totes les modalitats de batxillerat (humanstic, cientfic i tecnolgic) tant de matries troncals com d’especfiques.


 

A El Clip podrs fer refor escolar de qualsevol assignatura.
En funci de la teva situaci t’ajudarem a aprendre a estudiar o a comprendre les assignatures.

  • Treball diari del que s’ha estudiat a classe i ajuda en els deures.
  • Resoluci de dubtes.
  • Preparaci dels exmens.
  • Motivaci constant de l’alumne.
  • Supervisi de treball diari, assegurant portar els quaderns ordenats, nets i complets.
  • Millora de les tcniques d’estudi: millora de la comprensi lectora, tcniques per a l’elaboraci de textos, resums, esquemes, …